bloemveld

Algemene voorwaarden opstellen

KLANT incasso & debiteurenbeheer helpt bedrijven met het opstellen of wijzigen van algemene voorwaarden, zodat zij beter beschermd worden tegen eventuele aansprakelijkheid. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om een rechtskeuze (welk recht is van toepassing op de overeenkomst?) en forumkeuze (welke rechter is bevoegd?) in de algemene voorwaarden te vermelden. Ook is het van belang of je algemene voorwaarden bedoeld zijn voor particuliere klanten. In dit geval gelden er bepaalde wetsartikelen waar je niet van mag afwijken in je algemene voorwaarden. Dit heeft alles te maken met de bescherming van consumenten. Het is dus belangrijk dat jouw algemene voorwaarden goed in elkaar steken, zodat je hierop later in conflictsituaties kan terugvallen.

Wil je algemene voorwaarden laten opstellen of wijzigen?  Neem contact op

Informatie over onze andere werkzaamheden is te vinden via de volgende linkjes: debiteurenbeheer, incasso, debiteurbezoeken en juridisch advies.


dk nl logo  
"KLANT incasso & debiteurenbeheer heeft ons geadviseerd bij het opstellen en actualiseren van algemene voorwaarden voor onze ondernemers. Ook het recente verzoek om deze te actualiseren is vlot en accuraat in behandeling genomen. Hiermee kunnen wij onze ondernemers weer optimaal van dienst zijn" DER KREIS Nederland B.V. uit Hasselt 

Contactgegevens

KLANT incasso & debiteurenbeheer
Buitenplaats 4
3328 LJ Dordrecht
(bezoek alleen op afspraak)
078-8432241   E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK-nr.: 65030885
BTW-id: NL002025702B02