onze diensten

Onze diensten

Wij kunnen u op de volgende gebieden helpen:

Advies inzake facturatie en debiteurenbeheer:

Wij adviseren u bij het opzetten van een effici├źnter facturatieproces en debiteurenbeheer. Nadat wij bij u op kantoor een onderzoek hebben uitgevoerd (bestaande uit een interview en meekijken in de praktijk), ontvangt u van ons een gedegen adviesrapport. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij u helpen bij het uitvoeren van onze adviezen. Tevens kunnen wij op uw verzoek na een bepaalde periode evalueren wat het resultaat is.

Uitvoeren debiteurenbeheer

U kunt er ook voor kiezen om het totale of een gedeelte van het debiteurenbeheer tijdelijk of structureel aan ons uit handen te geven, bij u of bij ons op kantoor.

Uitvoeren minnelijke incasso

Indien een factuur ondanks het debiteurenbeheer niet voldaan wordt, dan kunnen wij de minnelijke incasso voor u verzorgen. Wij zetten alles op alles om uw debiteur het factuurbedrag, de rente en onze incassokosten te laten betalen. Mocht het toch zo zijn dat deze helemaal niets betaalt en u besluit geen rechtszaak te willen starten, dan sluiten wij ons dossier KOSTELOOS (op voorwaarde dat uw vordering niet inhoudelijk is betwist door uw debiteur).

Uitvoeren gerechtelijke incasso

Als uiteindelijk geen betaling volgt op de minnelijke incasso, dan kunnen wij in overleg met u tot gerechtelijke incasso overgaan door de debiteur te dagvaarden. Hiertoe zullen wij u advies geven of het zinvol is de gang naar de rechter te maken. Kiest u ervoor om naar de rechter te stappen, dan zullen wij voor u het gehele traject verzorgen en in de gaten houden (van het maken van de dagvaarding tot en met de betekening en executie van het vonnis door een deurwaarder).

Debiteurenbezoek/Huisbezoek

U kunt ons op elk moment inschakelen om bij uw debiteur langs te gaan. Door 'face to face' contact te hebben, kunnen wij uw openstaande vordering beter met de debiteur bespreken. Dit kan leiden tot een snellere betaling. Indien er niet betaald kan worden, kunnen wij ter plekke bekijken of er echt geen verhaalsmogelijkheden zijn. Uiteraard verwerken wij dit in een aan u te verstrekken bezoekrapport. Een debiteurenbezoek/huisbezoek is uitermate geschikt voor woningcorporaties/woningbouwverenigingen bij achterstallige huur en voor andere schuldeisers bij hogere vorderingen.

Kredietrapport/Credit check

Als u een nieuwe klant heeft en u wilt eerst achterhalen of deze wel kredietwaardig is, kunt u bij ons een kredietrapport/credit check aanvragen. Het is handig om dit periodiek ook voor bestaande klanten aan te vragen. Want als hieruit blijkt dat sprake is van verminderde kredietwaardigheid kunt u voortaan bijvoorbeeld vooruitbetaling vragen.

Algemene voorwaarden opstellen

Als u ingedekt wilt zijn tegen eventuele aansprakelijkheid kunnen wij u helpen met het opstellen van uw algemene voorwaarden. Wilt u uw huidige algemene voorwaarden laten nakijken? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Heeft u interesse in of vragen over onze diensten? Klikt u dan hier om contact met ons op te nemen.

Contactgegevens

KLANT incasso & debiteurenbeheer
Buitenplaats 4
3328 LJ Dordrecht
(bezoek alleen op afspraak)
078-8432241   E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK-nr.: 65030885
BTW-id: NL002025702B02