• Juridisch advies

    Heeft u juridisch advies nodig? Neem contact op.

  • Gratis incasso zonder abonnement

    Gratis incasso zonder abonnement? Neem contact op.

  • Advies inzake debiteurenbeheer

    Wilt u advies inzake uw debiteurenbeheer? Neem contact op.

GRATIS incasso zonder abonnement

KLANT incasso & debiteurenbeheer voert GRATIS incasso's voor u uit (op voorwaarde dat uw vordering inhoudelijk niet wordt betwist door uw debiteur), waarbij u niet gebonden bent aan een abonnement. Als u niet tevreden over ons bent, kunt u dus makkelijk naar een andere incassopartij overstappen. Voor ons is dit een extra motivatie om ons 100% voor u in te zetten. Wij zetten alles op alles om uw vordering te incasseren en houden u uitstekend op de hoogte van de stand van zaken. Als het ons toch niet lukt uw vordering te incasseren, dan zullen wij u altijd adviseren of het zinvol is debiteur te dagvaarden. Hierbij kijken wij naar: hoe sterk u juridisch staat, de hoogte van de bijkomende kosten en de eventuele verhaalsmogelijkheden die debiteur biedt. De dagvaardingsprocedure bij de rechter kunnen wij ook voor u uitvoeren.

Wilt u een vordering uit handen geven of wilt u eerst wat meer informatie? Klikt u dan hier om contact met ons op te nemen.

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer komt bij veel ondernemers op de tweede of zelfs derde plaats, maar het is voor uw werkkapitaal enorm belangrijk om uw facturen op tijd betaald te krijgen. Want elke dag dat uw factuur langer openstaat, verliest u geld. U ontvangt er geen rente over op uw bankrekening en u kunt het niet investeren. KLANT incasso & debiteurenbeheer kan u helpen met het debiteurenbeheer door middel van advies en uitvoering. Wij kunnen dit eenmalig doen of gedurende een bepaalde periode. En als u een keer geen tijd of zin hebt om een deel van het debiteurenbeheer te doen (bijvoorbeeld het telefonisch aanmanen), dan doen wij dit toch voor u?

Wilt u eens vrijblijvend van gedachten wisselen over het verbeteren van uw debiteurenbeheer? Klikt u dan hier om contact met ons op te nemen.

Bezoeken aan debiteuren

Tevens voert KLANT incasso & debiteurenbeheer bezoeken aan debiteuren uit voor opdrachtgevers. Dit kan interessant zijn voor woningcorporaties/woningbouwverenigingen bij achterstallige huur en voor andere klanten bij hogere vorderingen.

Wilt u meer informatie over zulke bezoeken? Klikt u dan hier om contact met ons op te nemen.

Juridisch advies en algemene voorwaarden opstellen

De juristen van KLANT incasso & debiteurenbeheer kunnen u als ondernemer of particulier op vele gebieden van juridisch advies voorzien. Voor een ondernemer is onder meer het hebben van goede algemene verkoop- en betalingsvoorwaarden van groot belang om zich te beschermen tegen eventuele aansprakelijkheid. Bij de levering van producten of diensten kunnen met zulke voorwaarden (financiële) risico's worden uitgesloten of beperkt. Om niet bij elke nieuwe order of opdracht weer te moeten onderhandelen over betalings-, leverings- en garantiebepalingen is het handig om algemene voorwaarden op te stellen. Wij helpen u hier graag mee. Tevens kunnen wij u advies geven indien u twijfelt over de juistheid of effectiviteit van uw huidige algemene voorwaarden.

Wilt u juridisch advies of algemene voorwaarden laten opstellen/checken? Klikt u dan hier om contact met ons op te nemen.

 

Neem vandaag nog contact op

Contactgegevens

KLANT incasso & debiteurenbeheer
Buitenplaats 4
3328 LJ Dordrecht
(bezoek alleen op afspraak)
078-8432241   E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


KvK-nr.: 65030885
BTW-id: NL002025702B02